Posicionamiento web - SEO
Dimecres, 21 de Abril de 2021

 
El teu e-mail:

El teu nom:

E-mail d'amic/ga:

El teu nom

 

Marc Laboral | On buscar feina | El curriculum vitae | Autoocupació
Treball a l'estranger | La formació ocupacional | Tipus de contracte laboral

És una opció que prenen moltes persones com a solució a la seva situació personal d'atur o de millora de les seves condiciones de treball. La creació de la pròpia empresa requereix un plantejament seriós per veure la viabilitat del negoci i, a partir d'aquí, donar forma jurídica a la empresa i fer tots els tràmits per aconseguir-ho.

Per donar un cop de mà en tot aquest procés existeix el programa INICIA: per la creació d'empreses, del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

El servei s’ofereix a través d’una xarxa d'entitats locals distribuïdes per Catalunya. El seu personal tècnic t’assessorarà en tot el procés de desenvolupament de la teva idea, et donarà suport per fer el pla d’empresa i t’informarà sobre els ajuts, subvencions i altres avantatges que pots demanar. Apunta-t’hi.

Si vas a la pàgina del Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Intermunicipal Alt Penedès-Garraf trobaràs més detallada tota aquesta informació.

També trobareu informació sobre l'autoocupació al web de la Fundació Privada per l'Autoocupació i al i a la web del Departament de Treball.

Un altre recurs per crear la teva pròpia empresa són les franquícies.


Xarxa Catalana
d'Informació Juvenil
SIAJ - Servei d'Informació i Assessorament per a Joves - Alt Penedès i Garraf
Disseny web - Manteniment informàtic - Posicionamiento web - Mantenimiento informático Valencia