Posicionamiento web - SEO
Dimecres, 21 de Abril de 2021

 
El teu e-mail:

El teu nom:

E-mail d'amic/ga:

El teu nom

 

Carnets amb avantatges | On allotjar-se | Mitjans per moure't | Assegurances
Viatgeteca | Camps de treball | Adreçes a Internet

Els albergs

Aquesta modalitat d'allotjament és força còmoda i econòmica, i a més podem trobar albergs de joventut pràcticament a tot al món. Per accedir-hi cal tenir el Carnet d'alberguista corresponent.

A Catalunya hi ha la Xarxa d'Albergs Socials que depèn de la Generalitat de Catalunya. Es poden fer reserves amb antelació al telèfon 93 483 83 63 o a la mateixa web.

A la resta de l'Estat hi ha diferents federacions, per Comunitats Autònomes, on pots trobar més informació.

A nivell internacional existeix la Federació Internacional d'albergs, que permet fer reserves als albergs de tot el món mitjançant el seu web.

Cada cop més existeixen altres xarxes d'albergs en què no cal el carnet d'alberguista però que segeuixen la seva filosofia, habitacions compartides a preus ajustats: hostels, hosteleurope i hostelworld.

L'acampada

Si es té una tenda de campanya i us agrada anar més per lliure una modalitat és l'acampada lliure, això sí, sempre disposant dels permisos corresponents. Alguns ajuntamenst dispsoen d'aquest tipus de recurs, podeu preguntar-ho a l'ajuntament de la zona que vulgueu visitar. Podeu consultar els terrenys d'acampada que gestionen diverses entitats d'educació en el lleure infantil i juvenil. Consulta'ls a Recursos a la Xarxa / Vacances

També podeu utilitzar, si pertanyeu a una entitat o associació juvenil, les instal·lacions dels terrenys destinats a campaments juvenils.

Càmpings i bungalows

Una modalitat que surt força bé de preu són els càmpings, encara que en aquest cas cal disposar, en principi, d'una tenda de campanya. Se'n poden trobar arreu i n'hi ha de diferents categories, depenent de què ofereixen. Molts dels càmpings tenen també bungalows o petites construccions de fusta que també es lloguen. Més informació de càmpings de Catalunya, càmpings d'Espanya i càmpings d'Europa.

Cases de colònies

Són instal·lacions destinades, principalment, a donar allotjament a grups d'infants i joves participants en activitats educatives en el temps lliure, culturals i de lleure.

Cases de pagès

L'allotjament en residències-cases de pagès és una modalitat d'allotjament que està ja molt  implantada arreu. Es troben instal·lacions d'aquest tipus en zones rurals, dins nuclis de població o de forma aïllada. Hi ha diferents modalitats: llogar només l'habitació o tot l'habitatge. Informació de cases de pagès a Catalunya.

Pensions, hostals, hotels

Aquest tipus d'allotjament, en què es lloga una habitació, doble o individual, amb bany o sense, té també diferents categories, que es diferencien per les estrelles que tenen, van de cinc estrelles a una, de més categoria a menys, això, evidentment, també afecta el seu preu i condicions que ofereix. Més informació d'hotels de Catalunya

Altres tipus d'allotjaments

També hi ha altres tipus d'allotjament com són els refugis de muntanya (per als excursionistes i amants de la muntanya), les fondes, els balnearis, les cases particulars...

Més informació a: Recursos a la Xarxa / Vacances


Xarxa Catalana
d'Informació Juvenil
SIAJ - Servei d'Informació i Assessorament per a Joves - Alt Penedès i Garraf
Disseny web - Manteniment informàtic - Posicionamiento web - Mantenimiento informático Valencia