Posicionamiento web - SEO
Dimecres, 21 de Abril de 2021

 
El teu e-mail:

El teu nom:

E-mail d'amic/ga:

El teu nom

 

Carnets amb avantatges | On allotjar-se | Mitjans per moure't | Assegurances
Viatgeteca | Camps de treball | Adreçes a Internet

Carnet Jove

Amb aquest carnet, per a joves entre 14 i 29 anys, es poden obtenir descomptes i avantatges en botigues, espectacles... i no solament a Catalunya, també arreu de l'Estat espanyol i a la major part de països europeus on també hi ha el seu homòleg.

Per fer-lo cal portar el DNI original, 6,60 euros i adreçar-se a qualsevol oficina de "La Caixa".

Carnet Internacional d'estudiant (ISIC)

L'ISIC és un Carnet adreçat a estudiants, majors de 12 anys, que estiguin fent qualsevol dels ensenyaments del sistema educatiu (ESO, batxillerat, cicles formatius, universitat...) o que estiguin matriculats en qualsevol curs (idiomes, música...) amb la condició que la durada del curs no pot ser inferior a 6 mesos. Et permet obtenir descomptes en museus, teatres, en comprar bitllets d'avió, autobús..., però cal tenir en compte que els avantatges i descomptes poden tenir limitació d'edat. És vàlid per l'any en curs.

Per obtenir-lo cal portar el DNI, 1 fotografia, la matrícula o carnet on s'especifiqui què s'està estudiant (no serveix el carnet VISA) i 6 euros. Pots fer-te'l a les oficines del SIAJ.

Carnet Jove Internacional (GO-25)

Aquest Carnet és per a joves menors de 26 anys, i permet obtenir descomptes: en espectacles, en mitjans de transport... tot i que el ventall d’avantatges disponibles és menor que el de l’ISIC. És vàlid per un any. Si es vol anar a Europa, amb el carnet jove es poden aconseguir descomptes similars.

Cal portar el DNI original, 1 fotografia i 6 euros. Es pot tramitar a Barcelona, a la Viatgeteca de Turisme Juvenil de Catalunya (edifici del Palau Robert, passeig de Gràcia, 107).

Carnet per a professors (TEACHER)

Carnet per a professors en actiu. Permet obtenir descomptes en museus i eventualment en transports.

Per obtenir-lo cal portar el DNI original, 1 fotografia, el certificat original del centre d'ensenyament on es treballa i 8 euros. Pots fer-te'l a les oficines del SIAJ.

Carnet d'alberguista

Et permet l’allotjament més econòmic a la Xarxa Nacional d’Albergs socials de Catalunya i d'arreu del món de la Xarxa International Hostelling. A Catalunya, si no el tens, pagues 2 euros més per persona i nit. A la resta de l’estat i a l’estranger, sense el carnet es paguen 3,50 més per persona i nit. Existeixen diferents modalitats:

- Juvenil. Per a joves entre 14 i 29 anys. Cal portar el DNI original, autorització paterna els menors d'edat, i 5 euros.

- Adult. A partir dels 30 anys. Cal portar el DNI original i 12 euros.

- De grup. Per a entitats i associacions juvenils, esportives o socioculturals. Cal portar un document amb segell de l'entitat o associació i 15 euros.

- Familiar. Per a famílies amb fills menors de 18 anys. Cal portar el DNI d'un dels pares, el llibre de família o equivalent i 24 euros. Si és té el carnet de família nombrosa és gratuït

Per treure's qualsevol d'aquests Carnets pots venir a les oficines del SIAJ o al mateix alberg. La seva durada és d'un any a partir de la seva data d'expedició.

Més informació a: Recursos a la Xarxa / Vacances


Xarxa Catalana
d'Informació Juvenil
SIAJ - Servei d'Informació i Assessorament per a Joves - Alt Penedès i Garraf
Disseny web - Manteniment informàtic - Posicionamiento web - Mantenimiento informático Valencia